Menu

Open sollicitatie

Dit is jouw kans! 

 

Zet je ambities om in werken bij Kans & Kleur

Denk jij erover je kennis, kwaliteiten en talenten in te zetten in een functie op een Kans & Kleurlocatie of heb je hier zelfs al over gesproken met een van onze collega’s? 

Het Werving & Selectieteam van Kans & Kleur gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over je wensen en kan je helpen bij het scherp krijgen van je ambities en competenties. 

Team Werving & Selectie 

Ons team zorgt voor de verbinding tussen jouw ambities en onze scholen. Dat maakt onze samenwerkingsstichting nog sterker, want samen kunnen we meer betekenen voor onze leerlingen dan alleen. Kans & Kleur geeft elk kind een eigen kans en elke school haar eigen kleur! Daarnaast doen we er alles aan om het werkplezier van onze medewerkers te stimuleren. 

Een leuke functie gezien op onze website? Dan kun je ons motiveren en overtuigen van je belangstelling door zelf, heel eenvoudig, de sollicitatieprocedure te doorlopen.  

Dit breng jij mee 

Ben jij nieuwsgierig, leergierig en zelfbewust? Dan zit je goed bij Kans & Kleur. Klopt jouw hart voor het primair onderwijs en heb je een Verklaring omtrent gedrag (VOG), dan krijg je alle ruimte om jouw visie op onderwijs vorm te geven. Met richting, ruimte en ruggensteun van enthousiaste collega’s en leidinggevenden initieer je projecten die niet alleen jouw school, maar heel Kans & Kleur verder brengen. 

Dit beloven wij jou 

Bij Kans & Kleur heb je mensen om je heen met een drive voor kwaliteit. Samen gaan we elke dag voor het allerbeste onderwijs. Bloedserieus en, net zo belangrijk, met plezier. En die combinatie creëert enorm veel positieve energie. We beloven je een hartelijk welkom, goede begeleiding en een lerende werkomgeving die jou inspireert tot persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Op www.kansenkleur.nl lees je meer over de samenwerkingsstichting. Heb je een vraag over de mogelijkheden? Ons Werving & Selectieteam beantwoordt die graag.
Fijn als je even mailt naar hrm@kansenkleur.nl.

Pak jouw kans! 

Ben je klaar om bij te dragen aan een toekomst waarin elk kind kleurrijk schittert? Bekijk dan onze vacatures. Zit je droombaan hier nog niet tussen, stuur dan een open sollicitatie. We kijken ernaar uit je te leren kennen! 

Via de knop solliciteren kun je jouw cv en motivatie toevoegen. Via ons sollicitatieportaal houden we je op de hoogte van de status.   

 

Je werkplek

Je contract

Je werkdagen

Je ervaring